Dit vinden wij belangrijk
VerzuimVizie vindt persoonlijke aandacht voor uw organisatie en uw medewerkers belangrijk. Daarom hebben onze casemanagers korte communicatielijnen met u als werkgevers en met uw medewerkers. Zo kunnen zij het ziekteverzuim goed monitoren en meedenken over de beste oplossing. Daarnaast adviseren en helpen wij u bij het ontrafelen en opvolgen van de vele regels en voorschriften die gelden op het gebied van ziekteverzuim. Een vaste casemanager is uw contactpersoon, deze kent uw organisatie goed en kan dus snel schakelen en u volledig ontzorgen.

Zo doen wij dat
Verzuimbegeleiding is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening en daarnaast denken wij met u mee over duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers en preventie. We houden u op de hoogte van en ondersteunen u bij het voldoen aan de vele eisen die de wet u als werkgever stelt en waar u misschien niet eens van op de hoogte bent.

Dit regelen wij
Zo weten veel werkgevers niet dat zij verplicht zijn om hun medewerkers een PAGO of PMO (Preventief Medisch Onderzoek) aan te bieden. En dat het (laten) opstellen van een RI&E (Risico Inventarisatie & Evaluatie) verplicht is. Dat snappen wij bij VerzuimVizie helemaal, want uw expertise ligt bij het ondernemerschap en daar steekt u al uw tijd en energie in. Bij VerzuimVizie regelen wij dit soort zaken voor u, zonder dat u de regie en het overzicht verliest. U kunt uw focus blijven richten op uw onderneming en medewerkers.